Kris25 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Czy może mi ktoś podać jakiś link do strony zawierającej sterownik do Matroxa G200 ? (Win XP). Na stronie producenta byłem ale przy próbie ściagnięcia dostawałem tylko komunikaty o niedostępności strony. Byłem także na innych serwisach ze sterownikami ale tam dla odmiany chcą aby się zarejestrować. Nie było by problemu gdyby nie fakt, że zmuszają aby skorzystac z ich programu do skanowania dysku (niby czy nie ma programów szpiegowskich). W "Komputer Świat" jest link ze sterownikiem ale transfer 8 kilo jest bardzo wolny tym bardziej, że serwer jest maksymalnie obciążony. Jeśli ktoś z szanownych forumowiczów zna jakies stronki ze sterownikiem do G200 (pod Win XP) to będę wdzięczny. Z góry dziękuję ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 No patrz,a ja przed chwila sprawdzilem i wszystko dziala jak zwykle zreszta... To chyba te: ftp://ftp.matrox.com/pub/mga/archive/2kxp...kxp_593_009.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kris25 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgadza się to jest ten link, sprawdziłem ponownie - ten sam efekt "nie można wyświetlić strony". Wyłączyłem więc programowego firewall-a, przeglądarka ustawiona na poziom "średni" i dalej zero. I co zrobić z tym fantem ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Masz XP z SP2? wylaczyles wbudwany firewall czy tylko jakis programowy (dodatkowy)? Masz cos zle ustawione i tyle.Moze popros kogos zeby Ci to sciagnal i wyslal/przegral itd. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...