Drozda Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Witam wszystkich !! Otóż mam spory problem, spalił mi sie dysk Samsunga 40GB Model SV4002H rev B :cry: . Potrzebuje odzyskać z niego dane, i oto sie zgłaszam do was z prośbą : Czy niemógł by ktoś z Wawy sie ze mną ustawić żeby zrobić mały przeszczep i dane odzyskać ?? Oczywiście wiem że za darmo to nic niema no nie, jak tego to sie zawsze dogadać będzie można Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 jeśli spaliła się elektronika jak sądze - spisz z niej wszelkie cyferki czy ciągi znaków i podaj tutaj żeby nie zawracać komuś głowy niepotrzebie ;) między tymi samymi modelami da sie przeszczepić el. ale - w praktyce w trakcie produkcji modele mają wprowadzane drobne poprawki i przeszczep nie musi się udać,,, jeśli seria itd są identyczne - przeszczep uda się na 99,9% ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Oto dane tego dysku : Samsung SV4002H Rev b 2002.03 Label Id LT305DBX Lba 78,242,976 40GB Victor A na elektronice dopatrzyłem sie napisu Victor rev.04 (taki mały jak by wypustek z prawej strony i tam to napisane jest) I może sie jeszcze przyda napis z nalepki na elektronice, oto on : PSXBT37AA40622 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Widze że ciężko będzie z taką elektroniką :cry: Mam nadzieje że ktoś pomoże Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Więc może inaczej. Ma ktoś może taką elektronike do odsprzedania ?? Tylko wiecie, nie za astronomiczne pieniądze, bo jednak sie niebedzie opłacać tego dysku ratować wtedy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...