Neo_x Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Siema All :!: Pytanie mam..... czym wgrac biosa do plyty mobo ASUS CUV4X :?: Musze byc pewny na 100% tego programu.. bo to mobo mojego kolegi :) THX za pomoc :) ....aaa na stronie asusa nic nie moge znalezc do wgrania biosa :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 kolego troche inwencji wejdz na ftp.asuscom.de ogolnie nazywa sei aflash i sluzy do programowania tylko asusow nawet dziecko sobie z nim poradzi wyswietla bardzo dokladne dane poprzez www.asus.com.pl tesh chyba sciagniesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 ftp://ftp.california.pl/ASUS/mb/flash/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 ok... thx :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 a nie lepiej asus update??? z poziomu windy, weryfikacja błędów, nigdy mnie nie zawiódł. aflash za to tak (a właściwie asus, bo miał na stronie skaszanione biosy :evil: ) -> kosztowało mnie stówę przeprogramować bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr_Gizmooo Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 racja, asus update do tego lepszy - prostszy!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 niby tak ale ja nie ufam windzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paweu Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 dos, winda, ważne aby na UPS'ie, wtedy zawsze spoko :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 niby tak ale ja nie ufam windzie spróbuj tego update, polecam, szczególnie funkcje weryfikacyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 niby tak ale ja nie ufam windzie spróbuj tego update, polecam, szczególnie funkcje weryfikacyjne a ja probowalem przez Asus Update i guzik nie dalo sie. Dopiero stary poczciwy :P AFlash rozwiazal problem :lol: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arkady Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 niby tak ale ja nie ufam windzie spróbuj tego update, polecam, szczególnie funkcje weryfikacyjne a ja probowalem przez Asus Update i guzik nie dalo sie. Dopiero stary poczciwy :P AFlash rozwiazal problem :lol: 8) pewnie próbowałeś ściągać plik ze strony z poziomu tego programu. Mnie też to nie wychodziło. Za to 100% pewności przy załadowaniu pliku z dysku. Aha, muszę dodać, że za pomocą asus update nie da się wgrać biosu wcześniejszego niż w danej chwili jest zainstalowany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lagier Opublikowano 12 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2002 niby tak ale ja nie ufam windzie spróbuj tego update, polecam, szczególnie funkcje weryfikacyjne a ja probowalem przez Asus Update i guzik nie dalo sie. Dopiero stary poczciwy :P AFlash rozwiazal problem :lol: 8) pewnie próbowałeś ściągać plik ze strony z poziomu tego programu. Mnie też to nie wychodziło. Za to 100% pewności przy załadowaniu pliku z dysku. Aha, muszę dodać, że za pomocą asus update nie da się wgrać biosu wcześniejszego niż w danej chwili jest zainstalowany. oj mylisz sie!! probowalem i tak i tak czyli i z dysku (to najpierw) i z internetu niestety zaden sposob nie skutkowal podkreslam ze aktualizowalem bios z wersji 1005a do 1009 pozdrav Lagier Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...