Gość per3z Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam.Mam dzwieki zgrane z dyktafonu cyfrowego sony.Nie wiem jak je przekonwertowac na format nadajacy sie na wypalenie na cd.PILNE! Nie posiadam zadnego oprogramowania od tego sony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Sony's memory stick voice recorder is supposed to come with software that would enable you to convert msv files to wav. ... The program, from Sony, is called Memory Stick Voice Editor.Poszukaj na googlach, może znajdziesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość per3z Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 znalazlem ale sa tylko updaty na sony,a ja nie mam podstawowej wersji.moze ktos pomoze?BARDZO PILNE! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...