piohal Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 AMD Athlon 3000+ 64 na s939 Abit AV8 Radeon 9550XT Gigacube 128 bit 128 MB 2x256 Twinmos dysk WD 160 z Serial ATA buda Tracer TRO-868 Ma to sens? Mam to max. 2200 zł (z hurtowni) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Bardzo pzryjazna cena jak za taki zastaw, ale jedyne co bym zmienil to grafa i ewentualnie ram, ale po zatym gitara gra!! Czy to jest taka hurtownia że nawet ja mogę sobie jechać tam i się obkupić?? Jeśli tak to daj namiar jak mozesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Niestety na grafe lepszą i pamątki nie mam hajsu. Zresztą mało gram. A hurtownia to niestety hurtownia. biore po znajomości przez mojego ISP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zestaw dobry choc grafe faktycznie moglbys wymienic moze jakis Radeonik 9700 na allegro :D Co do pamieci jesli nie masz zamiaru niczego krecic to nie ma sensu wymieniac ;moim zdaniem TwinMOS nie jest wcale taki najgorszy :evil: P.S tez bym chcial miec takiego znajomego w hurtowni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...