luki_pc Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 mam karte FLY VIDEO 2000S. Wszystko z nia jest ok tylko pewnego dnia po powrocie z pracy pilot zaginal, nikt niewie jak i gdzie . ale to niewazne. :) Jestem ciekaw czy byla by szansa na to zeby dostosowac pilota uniwersalnego do TV do takiej karty. Oprogramowanie nie powinno byc problemmem bo uzywam Bremote. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 mozes zprobowac, a jak nie zadziala to kup byle jaki pilot, kup odbiornik IRDA i zainstaluj program GIRDER. Ustawisz sobie wszystko w kompie na pilota, nawet wylaczanie, ruchy myszka, osbluga softu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 sprobowac to ja wiem ze moge tylko niemam takiego pilota a niechce kupowac w ciemno, a pozyczyc tez niemam skad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AHA-Chocolate Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 mozes zprobowac, a jak nie zadziala to kup byle jaki pilot, kup odbiornik IRDA i zainstaluj program GIRDER. Ustawisz sobie wszystko w kompie na pilota, nawet wylaczanie, ruchy myszka, osbluga softu :) 1217210[/snapback] Ja bym jednak nie kupowal odbiornika IRDA bo nie dziala do pilota (nie nalezy mylic pojec IRDA i odbiornik podczerwieni, bo mozna sie naciac na niepotrzebne koszty :D). W programie Girder (a dokladnie we wlasciwosciach pluginu >IgorSFH-56 device<) jest schemat takiego odbiornika. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebasw Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 naturalnie nie mam na mysli irda pelnego, czyli dwukierunkowego, a jedynie ODBIORNIK podczerwieni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luki_pc Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 to juz lepiej kupic komplet PCmak . ale ciekawe jak to jest z tym uniwersanym pilotem i karta TV Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...