Gość _Azazel_ Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Bylem rano u dziewczyny na 5 min i poskarzyla sie ze komp jej niedzialczy hmm;) no wiec lookam co i jak... a tu po nacisnieciu pofera leci leci win sie laduje i nagle cyk reset:) wyciagnolem niepotrzebne badziewia z pciajow liva i karte tv zresetowalem cmos dalej to samo... obnizylem fsb do 100x11 dalem na 1.6v (mobile 1.45) to samo dalem wieksze napiecie to samo;) pamieci na auto (h-d43 timingi std) i doopa dalej nie dziala w ciagu 5 min wpadlo mi tylko to do glowki;) jak doniej wpadne po szkole to pomysle nad tym hyh... jak myslicie co mozna z tym zrobic ? zamierzam jeszcze sciagnac wiatrak i przesmarowac go pasta jeszce raz moze to cos da... (poniewash ona przykrecala mobo smarowala i zakladala cpu :blink: ) a caly ten error wyniknol z tego przynajmniej tak mi powiedziala;) - siedzialam sobie... nagle wyskoczyl mi komunikat ze bateria jest slaba/konczy w myszce komputer sie zawiesil/mysza klawiatura nic nie reagowalo... i potem juz nie wstal podczas wlaczania jest to co opisalem wyzej resety przy ladowaniu wina:\ mobo to abit an7 dziwna opcja bo przedtem wszystko dzialalo ok z zamknieta obodowa teraz nawet z otwarta jest lipa...:) jak ktos wie co zrobic z tym fantem albo mial podobne opcje to niech opisze co zrobil;) pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Spróbuj posmarować, a jak nic nie da to jedyny moj pomysł który jest dosc standardowy to reinstall Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Ostatnio mialem podobny problem u koleżanki. Ponieważ kompa nie moglem rozkrecic to zrobilem bardzo prosta operacje: reinstal systemu. A po zainstalowaniu windowsa juz wszystko bylo ok a i dziewczyna byla cala happy bo nie usunołem jej nic z dysku (strasznie bała sie formata) :) Tak to juz bywa ze jak ktos sie nie zna to potrafi zepsuć tak ze pozostaje juz tylko 1 wyjscie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...