Skocz do zawartości
Gość _Azazel_

Problem Z Ladowaniem Xp - Reset Podczas Ladowania

Rekomendowane odpowiedzi

Bylem rano u dziewczyny na 5 min i poskarzyla sie ze komp jej niedzialczy hmm;) no wiec lookam co i jak... a tu po nacisnieciu pofera leci leci win sie laduje i nagle cyk reset:) wyciagnolem niepotrzebne badziewia z pciajow liva i karte tv zresetowalem cmos dalej to samo... obnizylem fsb do 100x11 dalem na 1.6v (mobile 1.45) to samo dalem wieksze napiecie to samo;) pamieci na auto (h-d43 timingi std) i doopa dalej nie dziala w ciagu 5 min wpadlo mi tylko to do glowki;) jak doniej wpadne po szkole to pomysle nad tym hyh... jak myslicie co mozna z tym zrobic ? zamierzam jeszcze sciagnac wiatrak i przesmarowac go pasta jeszce raz moze to cos da... (poniewash ona przykrecala mobo smarowala i zakladala cpu :blink: )

a caly ten error wyniknol z tego przynajmniej tak mi powiedziala;) - siedzialam sobie... nagle wyskoczyl mi komunikat ze bateria jest slaba/konczy w myszce komputer sie zawiesil/mysza klawiatura nic nie reagowalo... i potem juz nie wstal podczas wlaczania jest to co opisalem wyzej resety przy ladowaniu wina:\ mobo to abit an7 dziwna opcja bo przedtem wszystko dzialalo ok z zamknieta obodowa teraz nawet z otwarta jest lipa...:)

jak ktos wie co zrobic z tym fantem albo mial podobne opcje to niech opisze co zrobil;) pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ostatnio mialem podobny problem u koleżanki.

Ponieważ kompa nie moglem rozkrecic to zrobilem bardzo prosta operacje:

reinstal systemu.

A po zainstalowaniu windowsa juz wszystko bylo ok a i dziewczyna byla cala happy bo nie usunołem jej nic z dysku (strasznie bała sie formata) :)

Tak to juz bywa ze jak ktos sie nie zna to potrafi zepsuć tak ze pozostaje juz tylko 1 wyjscie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi