mikR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Witam mam pytanie zastanawiam sie nad zakupem pamieci RAM. aktualnie posiadam 512MB Elixir. chcialbym dokupic jeszcze 512 MB. tylko nie wiem co wybrac?? czy brac 2*256 Twinmos dual channel czy jedna kosc elixira 512MB i puscic w dualu z ta koscia co mam?? jesli wezme twinmosa to czy nie bedzie sie gryzl z elixirem ktorego juz posiadam?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Kup sobie 512 Elixira. Mniej problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ok dzieki czyli chyba wezme 512 elixira Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lordivanhoe Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Moim zdaniem nawet nie powinieneś się zastanawiać. Bierz te Elixiry 512! Sam miałem już różne kosci (w domu mam Hynixy i twinmosy i kongstony) i za dużo czasu i nerwów zabierają kombinacje łączenia różnych kosci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikR Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 dzieki biore napewno elixiry zebym mogl bezproblemowo puscic w dualu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...