Gość Komar89 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Mam pytanie, do jakiej temp. powinien dochodzic mój procek? Ja mam 50-51 ale dochodzi też do 55. Do ilu może dochodzić żeby się niespalił i czy umnie utrzymuje poprawną temp.? temp.55 mam w stresie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 nie boj sie srednia temperatura maksymalna procesora to ok.85C Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Komar89 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Aha. Bo w speedfan pokazuje sie juz ogien. Wystraszyłem się troszke... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
r02 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Mój stary Duron 900mhz miał kiedyś ponad 70 stopni :) Troszke masz wysoką tą temperaturą sprawdź czy wiatrak/radiator nie jest zbytnio zakurzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marius_b Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ja mam Durona 850 @ 957Mhz. Średnia temperatura to w akademiku: 43 stopnie - otwarta obudowa 47 - zamknięta 51 -przy grach w domu : od powyższych temperatur należy odjąć 6 stopni Pewnie jeszcze ze dwa stopnie uzyskam po przeczyszczeniu radiatora ( 2kg kurzu) Aha...a jaka jest normalna temperatura Semprona 2400 ??? i czy arctic colling silent 2 L sobie z nim poradzi przy małym pdkręceniu FSB?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Aha...a jaka jest normalna temperatura Semprona 2400 ??? semprony mało sie grzeją, tzn ja mam 2200+@1800mhz i w stresie mam koło 38 stopni na pentagramie alcu:> bez kręcenia było 30 stopni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Cos duze masz te temp. ja na boxowym coolerku + jeden wiatrak wdmu<span style="color:red;">[ciach!]</span>acy powietrze do otwartej budy w stress max. mam 43-44st. a w idle kolo 38 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 przy 65 stopniach trzeba pomyśleć o dodatkowym wiatraku. Mi też SpeedFan pokazywał 50-51 stopni, a po gierce nawet 60, zamontowałem zwykły wiatrak i spadło do 46 Tak więc spoko :))))))) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 i wszyscy wierzymy ze mobo pokazuje dobra temp. leborg jakbys mial samego alu i obnizyl napiecie o 0.1V to pewnie bys mial mniej niz 20 stopni co nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...