feluś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) wszystko mnie wqurfia Edytowane 8 Marca 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 z doswiadczenia....ziolowe mozna sobie w dupsko wsadzic..... a z chemicznych polecam lerivon (przez w albo v) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 bruce dobry człowieku a jak ten środek wpływa na żołądek bo mi od % mało co z niego zostało. I najważniejsze można jeść to codziennie i pić alko . Nie wysiadał ci żołądek???.pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Heh.... to jeszcze nie tak źle z Tobą... miałbys problem z lekami jakbyś np. wpieprzył tej babce :P "Smoke Weed Every Day" podobno pomaga... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Dlaczgo sadzisz ze herbatki to szit,po co od razu siegac po jakies chemiczne gowna ;], wyprobuj sobie na poczatek herbatke:melise :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 z lekami uspokajajacymi/antydepresyjnymi mam kontakt od lat.....4..... lerivon to lek 4-o pierscieniowy wiec ma nikle negatywne skutki,. aczkolwiek ja na twoim miejscu dal bym sie do psychologa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 bruce obcykany w tych tematach ;) ... Zamknij oczy i policz do dziesięciu B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 współczucie :[ ta nie którzy aby usiąść dostają nagłego zrywu babcia o kulach przepycha się łokciami :| prawie zaliczyłem wywrotkę przy wyjściu ona wchodziła :| ech narazie melissę spróbuj a może joga :>?? serio ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 dp psychologa mi się nie spieszy spróbuje zioła :lol: moze herbatki ziolowe na uspokojenie zadziałają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Melisa czasem pomaga. Drogie to to nie jest ani szkodliwe więc spróbowac można. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Hydroxozyna - uspokoji największego nerwusa... :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Hydroxozyna - uspokoji największego nerwusa... :P 1218220[/snapback] Ten srodek uzaleznia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 na uparte go z ziolowych jest jeszcze persen, ale na mnei nei dzialal ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigzzgib Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Nervosol :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 dżizys..... nauczcie się jakoś z tym radzić...... nie wiem jak (może joga, medytacja :P [joke]) a już napewno zamiast leków kupowanych "na lewo" lepsza byłaby wizyta u lekarza? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krawcu Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 No to z nieuzależniających jest Seroxat, Rexetin, Paxil, Deroxat = Paroksetyna - selektywny inhibitor wychwytu zwrotnego serotoniny. ^_^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 zapal trawe;) mnie tez te stare baby dobijaja tak to ledwo chodza... wolne miejsce to motorek w doopie sie wlacza i leeeecii :blink: przepychaja sie te rury kurfa ile wlezie jak mozna byc takim starym popaprancem :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) nie jaram trawy od 3 lat siem wyluzowalem juz 14 godzin snu i cacy na cycki juz nie padam weekend czyni cudawatek juz Edytowane 16 Stycznia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...