_dEvil Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Mam wlasnie kompa na Plycie FIC VA503+ (chipset ViaMVP3) moje pytanie czy Via4in1 cos daje ?(a przynajmniej da tej plycie ?)jesli tak to ktora sciagnac wersje i gdzie ?(nie mialem do czynienia z Via :oops: ) :lol: Czuje sie taki zielonyyyy :oops: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitur Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Zajrzyj tu: ftp://downloads.viaarena.com/installguide...lationGuide.htm MVP bedzie raczej calego Packa potrzebowal. Ale raczej starszego (np. http://downloads.viaarena.com/drivers/4in1...1/4in1428v.zip) - no i nie na kazdej MB da sie dysk pow. 32GB i nowszy OS (Win2k/XP) zainstalowac.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_dEvil Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 :wink: :P :wink: >>>DZIEKI<<< :wink: :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 miałem kiedyś FICa 503+ na AMD K6/2 300 i 500. to był bardzo długi rok... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...