ravka Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 cze mam do wyboru którys z takich collerow mozecie mi doradzic który : 1: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2 TC Rev 2 2: Spire WhisperRock IV linki: I: http://allegro.pl/show_item.php?item=39234255 II: http://allegro.pl/show_item.php?item=38926562 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gralmi Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) ja bym bral: 1: ARCTIC COOLING COPPER SILENT 2 TC Rev 2 ................................................... dlaczego z innej aukcji? koles nie pewny czy cena za wyskoka? Chce u niego kupic arctic freezer 4. ................................................... Edytowane 14 Stycznia 2005 przez gralmi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed.pl Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 ja też :) ale z innej aukcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Informatoł Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 miałem sobie tego Arctica na Celeronie 1.1. Lato nie lato chodził sobie na "LOW" i starczało w zupełności. Na Low i na Medium jest w zasadzie bezszelestny. Ale na taki procek i jego temperatury swobodnie nie było potrzeba pełnej jego wydajności - choć celeron 1.1 super wymagający nie jest. tego drugiego w łapach nie miałem i ci niec nie powiem mądrego na jego temat. Jeżeli to twoje coś produkuje ttle ciepła co baleron to swobodnie moge ci arctica polecić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ravka Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 z chceciął wysłucham innych jeśli sie znacie piszcie !! moj komp potrzebuje duzej mocy w windzi emam 47 stopni w grach do 51 stopni !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...