SpiderMAN Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 Szczegoly w profilu. Dopiero co postawilem Winde wiec nie robilem jeszcze testow, ale jak na razie nie ma problemow. No i zapodalem Barracude ATA IV 80GB. System juz stoi na niej. Powiem wam, ze swierzy Windows Xp wstaje mi okolo 18s. Liczac od BIOSu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 heeh jak go troche zapchasz to to sie zmieni :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 7 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Października 2002 wgrasz sterwoniki troszke softu i bendzie sie odpalał w 48 :D + kilka sekund ostrej pracy dysku po zalogowaniu. nie mam jak windows 2000 ........... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Moj sie dopalal 16 a teraz...... szkoda gadac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 SpiderMan - mieszkasz gdzieś na Prokocimiu/Bieżanowie ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 SpiderMan - mieszkasz gdzieś na Prokocimiu/Bieżanowie ?? Obecnie tak... A co? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 SpiderMan - mieszkasz gdzieś na Prokocimiu/Bieżanowie ?? Obecnie tak... A co?To jestem twoim sąsiadem :) - Rżąka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 SpiderMan - mieszkasz gdzieś na Prokocimiu/Bieżanowie ?? Obecnie tak... A co?To jestem twoim sąsiadem :) - Rżąka Witam sasiada! ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...