Buziak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Jestem ciekaw czy ktoś się tam wybiera :) Ja napewno tam bede, jak przejdziemy eliminacje to powlaczymy w Moszaka 5v5 i moze pykne sobie jakies poboczne turnieje 1v1 ;) Moze cos wygram :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Jestem ciekaw czy ktoś się tam wybiera :) Ja napewno tam bede, jak przejdziemy eliminacje to powlaczymy w Moszaka 5v5 i moze pykne sobie jakies poboczne turnieje 1v1 ;) Moze cos wygram :P 1218313[/snapback] Prawdopodobnie sie pojawie :) Jakie poboczne turnieje 1/1 sie tam odbeda ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 ja sie wybieram najprawdopodobniej z kolegami na pga, bedziemy grac w calla, jakby ktos jechal ze swietokrzyskiego i mial skilla to moze dac znac 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 skilla to ma każdy tylko zależy jakiego :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 [cod] i tak bmf'y joysticki zgarną ;] btw w jakiego cod'a tam bedą rozgrywki ? zapowiada sie niezły show - wystarczy posiedzieć troche na pifpafie PGA i consola poinformuje co sie tam będzie działo ... [/cod] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ares Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 hmm z tego co wiem to punktowane beda 3 pierwsze miejsca, bmf wyjdziez dwoma teamami black i white wiec sa to 2 miejsca, zostaje walka o trzecie :) i jak ktos chce zagrac ze mna i z moim kolega w teamie i ma wysokiego skilla i najlepiej znany mi nick niech pisze na pw :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...