Skocz do zawartości
Gość _Azazel_

Dziwny Problem Z Barracuda 40gb Dziala/niedziala?!

Rekomendowane odpowiedzi

Mam barracude 40gb i denerwuje mnie ze sobie tak lezy zamiast dzialac heh:\ ale problem jest taki ze jak ja podlaczam np na slave a na 2 jest xp pro to win zawiesza sie przy ladowaniu tzn laduje sie i laduje czekalem tak 10 min i nic... probowalem go sformatowac przez instalator xp to po instalacji tych roznych plikow sterow potrzebnych do instalacji... robi sie czarny ekran i nic dalej nie idzie:) pod 98 win wchodzi ale nie widac go:/ bios wykrywa dysk wszystko ok niewiem za cholere jak go sformatowac ustawialem go juz jako master/slave i caly czas to samo ide 1/2 tez to samo... wiecie co z tym zrobic?!? bo mi juz sie chyba skonczyly pomysly:) :blink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprobuj wdcleara (pracuje pod dosem ! ) wyzeruje wszystkie smieci jakie tam miałes ale wczesniej skasuj partycje pod instalka jakiegos linuxa

nastepnie sprawdz czy niemasz jakis badsektorow acha i ustaw dysk na mastera bez dodatkowych urzadzen na tasmie

niepodałes jaki masz konfig lecz jesli masz jakas mocniejsza grafe i nf2 na zasilaczu 300W to mozliwe ze własnie dlatego cos siada

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

sprobuj wdcleara (pracuje pod dosem ! ) wyzeruje wszystkie smieci jakie tam miałes ale wczesniej skasuj partycje pod instalka jakiegos linuxa

nastepnie sprawdz czy niemasz jakis badsektorow acha i ustaw dysk na mastera bez dodatkowych urzadzen na tasmie

niepodałes jaki masz konfig lecz jesli masz jakas mocniejsza grafe i nf2 na zasilaczu 300W to mozliwe ze własnie dlatego cos siada

1218736[/snapback]

niepodawalem bo wiem ze to nie wina tego;) s3 2mb :blink: i zasilacz cwt 350w... ok dzieki sproboje wieczorkiem twojego sposobu;) Edytowane przez _Azazel_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi