ashgan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Wszystko chodzi normalnie.Natomiast gdy wlaczam 3DMark2001 po ktoryms z kolei tescie program wylancza sie i powraca do Wina.Jaki moze byc problem? Aha mam GF256DDr :0 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A wcześniej tak nie było :?: Może coś się grzeje ale z drugiej strony to jeśli reszta chodzi to dokońca nie wiem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Na det 30.82 bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonbubu Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Ja mam ten sam problem i dlatego wruciłem do sterów 30.82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CeKaeM Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Heh, chlopaki... Najpierw musicie kilka rzeczy pozmieniac, i nie smyrac karty wyzej, a jechac na fabrycznych sutawieniach karty, czyli zadnych narzedzi w stylu NVHardPage. A jezeli Wam nie pasuja nowe opcje Dentek 40.xx, to mozecie prezciez wroocic do starych. Ale 40 lepiej dzialcza z XP... Wasz wybor. Ale w wiekszosci wypadkoow, jak tak sie jkompik wywala tto wina zle skonfigurowanego trybu D3D. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ashgan Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Komp chodzi ok ale wywala sie w 3DMarku2001.A system to Xp Prof. aha i uzywam refreshlocka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Na det 30.82 bylo ok CZytalem gdzies opinie o tych najnowszych detonatorach oraz stanowisko NVIDII, jesli by sie cos dzialo nieprawidlowego to wracac do certyfikowanych 30.82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...