Uneek Eth Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Panowie !!! Dzisiaj mam zamówić sprzęt i nie wiem co wybrać ?! Może macie te MOBO (plusy i minusy) - pomóżcie !!! Za wszystkie posty serdeczne THX... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuri Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Panowie !!! Dzisiaj mam zamówić sprzęt i nie wiem co wybrać ?! Może macie te MOBO (plusy i minusy) - pomóżcie !!! Za wszystkie posty serdeczne THX... GA-7VAXP extra płytka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 MSI KT3 ULTRA2 extra plyta :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 BTW tyle to razy bylo na formu :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotras Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 GA-7VAXP extra płytka Jestem takiego samego zdania. Za miecha bedzie przypływ gotówki to ją łykam ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A ja ją miałem już łyknąć, ale się z kasą w terminie nie wyrobiłem :? Bierz Gigabyte'a! :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
2pac Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 polecam msi kt3ultra 2 mam i chodzi wyje..... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Mam MSI i jest OK, ale gdybym miał możliwość wyboru, wybrałbym Gigabyte'a, ale po prostu nie miałem takiej możliwości (NIE BYŁO NA CAŁEJ GIEŁDZIE ANI JEDNEGO :(((( ) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartezjusz Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a moze bys tak okreslił co potrzebujesz (wahasz sie pomiędzy kt 333 a 400) ps.stawiam na gb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 hejo - po dniu nieobecności związanych z awarią centralki tepsy :) wracam... i powiem krótko - co wolisz kt400 czy kt333??? no według mnie logiczne jest to, że wolisz nowsze... poza tym gigabyte to super wypasiona płytka (brakuje tylko s-ata) i wogule zarąbista jest. no i cena jest w miare przystępna. ja bym sie nie zastanawiał... hehe patrze na ilość postów bartezjusza - 522 a ja pisze tera swojego 1044..... jakoś tak fajnie wyszło :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Moja odpowiedź dotyczyła co prawda Gigabyte'a na KT333, ale z tych dwóch podanych wolałbym Gigabyte'a na KT400, to porządna płyta, ma wszystko co trzeba... tylko, że jest droga... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 DZIEKI DZIEKI WIELKIE DZIEKI ZA WSZYSTKI POSTY !!! WYBRALEM GIGABYTE'A GA7VAXP I MYSLE, ZE BEDE Z NIEGO :D . POZDROWIENIA... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Rzeczywiście powinieneś być z niego :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makakus Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 A jak jest z o/c na Gigabyte?? Ma jakies szanse z epox`em (8K5A2)? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...