Plantator Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 O matko.... Jeśli cena Herculesa 9700Pro (2333zł) skłania do zakupu, to ide się zastrzelić armatką wodną............ :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Highlander Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 He he, to ja sobie strzele z luku w tyl glowy. Wydaje mi sie ze do czasu NV30 nie ma co liczyc na jakies wielkie obnizki cen, wysysaja kase dopoki sie da :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 ciekawe co za fantasta kupuje cos takiego. Osobiscie uwazam, ze lepij troszke poczekac az stanieje :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Jak stanieje to będą akurat wchodziły R10700 256DDR 1,5ns i tak dalej :P Ciekawe czy ta cena jest w promocji...................... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikaelus Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A kiedy ma być DirectX 10?!? :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 He he, to ja sobie strzele z luku w tyl glowy. O q....a. Wisisz mi majty bo swoje jedyne posralem ze smiechu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plantator Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Haha, też mi troche pociekło................ :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 O matko.... Jeśli cena Herculesa 9700Pro (2333zł) skłania do zakupu, to ide się zastrzelić armatką wodną............ :P To nie cena, ale pierwsza wplata przy zakupie na raty :lol: 8O 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 O matko.... Jeśli cena Herculesa 9700Pro (2333zł) skłania do zakupu, to ide się zastrzelić armatką wodną............ :P To nie cena, ale pierwsza wplata przy zakupie na raty :lol: 8O 8O :twisted: :P 8) :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A może ktoś zapomniał , wstawić :P :P 8O :P :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neox Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Makonar Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A ja powiem, że jakby mnie było stać, to bym sobie kupił. Nic nowego, karty drogie... pamiętacie jak GF256DDR był za 1700 i 1500zł ? A GF2GTS za 2000 też chodził, że nie wspomnę o Quadro za 4000zł :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A ja powiem, że jakby mnie było stać, to bym sobie kupił. Nic nowego, karty drogie... pamiętacie jak GF256DDR był za 1700 i 1500zł ? A GF2GTS za 2000 też chodził, że nie wspomnę o Quadro za 4000zł :) tak bylo, ale to bylo w czasach, kiedy procek 1000 koshtowal ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 A kiedy ma być DirectX 10?!? :Djeszcze nie ma 9, a ty juz chcesz 10 :P A kiedy bedzie Radek12000?? :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...