StarScream Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 :angry: Cze all, Kilka dni temu kupiłem se karte Gigabyte Radeon 9550 128mb/128bit z pamieciami Hynix 4ns. Słyszalem ze da sie niezle podkrecic te karty. Wiec sciagam omegi instaluje i blad :angry: Blad pliku INF niemozna znalezc sterownika ekranu. daje ok i pisze zeby ustaiwl na vga i sprubowal jeszcze raz. No to ustawiam i dalej to samo :? plz dajcie jakies sterowniki pod 98 z mozliwoscia odblkowania co by obsugiwaly moja karte PS. z cataclysami najnowszymi na 98 tez tak mam :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 1 upewnij sie ze instalujesz wersje dla win9x 2 na catalystach nie mozna krecic 3 sprobuj dna radeon drivers Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StarScream Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 na pewno instaluje na 98 na dna probowalem ale tez niedzialaja :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...