tomcyk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Kumpel sie mnie pyta czy mozna zmienic fsb na Abicie kg7?????????? Nie mam tej plyty ,ale napisalem ze mozna....Moowi ze nie wie gdzie(nie ma w biosie) i ja tyz bo nie widzialem tej plyty na oczy....... Prosze o Pomoc mi co gdzie sie zmienia....:):):):):) Szacuneczek Dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Trzeba pogrzebac w BIOS'ie. Ja np. mam w "Hardware monitor setup". Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hawk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 W biosie za pomocą Softmenu III Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a mozna wsadzic tam pc2700??????????(po updacie biosa) Bo pisze tylko ze max pc2100 Szacuneczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 pamiatki sa kompatybil;ne wstecz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 a mozna wsadzic tam pc2700??????????(po updacie biosa) Bo pisze tylko ze max pc2100 Szacuneczek Moze i nawet lepiej na tym wyjdzie, te pamiatki wiecej wytrzymaja, nie beda go tak ograniczac :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...