S.W.A.T Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Witam, mam plyte ABIT'a IC7-G i ostatnio instalowalem do niej stery (muzyka, lan itp..) i po zainstalowaniu wyskakują mi takie niechciane ikonki na tray'u i JAK TO SKASOWAĆ ? PS. Tak wyglada moje otoczenie sieciowe. Z góry dziekuje i pozdrawiam S.W.A.T Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ikonki usuniesz klikając prawym na dane połączenie sieciowe i odznaczając "Pokaż ikonę w obszarze powiadamiań..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S.W.A.T Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 z całym szacunkiem ale tego nie mam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 (edytowane) http://sid.iglu.cz/siec.JPG - nie masz tej opcji? Edytowane 16 Stycznia 2005 przez Sid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 1220080[/snapback]no wlasnie cos mi sie niechce wierzyc posprawdzaj w kazdym mostku albo polaczeniu btw ty jestes ten swat z boarda counter strike ? ;o ;o ;o ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...