Neo_x Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 W Celku nie a sie odblokowac mnoznika!! Mowie to dlatego ze bardzo duzo osob sie ciagle o to pyta :) W AMD mozna sie tylko bawic olowkiem 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuckyLuke Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Cytat W Celku nie a sie odblokowac mnoznika!! Mowie to dlatego ze bardzo duzo osob sie ciagle o to pyta :) W AMD mozna sie tylko bawic olowkiem 8) Po pierwsze zadna nowosc po drugie w przypadku AMD mozna bawic sie nie tylko olowkiem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 kurde dopiero teraz mi to mówicie :P to ja całego go pomalowałem na szaro, a kasie jakąw wydałem na ołówki to już nie wspomne :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nie tylko olowkiem...bita smietana, klejem i wieloma innymi rzeczami 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nie da się?!!! Jak to się nie da?!!!! Musi sie dac??!! To ja bezmyslnie probowalem odblokowac P4 ołowkiem - :twisted: o ja nieszczesliwy :P. A tak powaznie sa dwa sposoby na mnoznik w Intelu: 1. dostac w lapy wersje inzynierską (malo prawdopodobny wystarczy miec uklady) 2. Trinity kiedys pisal, ze wystarczy 1$ i po sprawie i jeszcze jakis tam sprzet do tego(ten to jest w ogóle nie możliwy) PS: Jesli chodzi o 2 sposob to ja przyjmuje kase prosze o kontakt na priv :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 młotek i wszystko sie da :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ja tez znam sposob!!! sprzedac intela i kupic amd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 4 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2002 popieram Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...