Arcanel Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2006 Witam ponownie :D Od jakiegos czasu gram w NaROSE i musze powiedziec ze staraja sie bardziej niz w iRose :) za okolo 2 tygodnie ma wejsc evo jakies ulepszenia graficzne nie wiem dokladnie ale ma inaczej wygladac logowanie ... tzn kiedys byla fontanna z Junion teraz ma byc domek na drzewie :))) fajnie to wyglada (widzialam krotki filmik ^_^). No i wprowadzili kilka poprawek typu 2nd job od 100lvl'a, ale nie jest zle :) zawsze uwazalam ze ta giera jest superowa teraz wydaje mi sie superowo superowa :P hehehe Co do oplat to nie jest tak zle :) z Edhelosem oplacamy z gory za 3 miechy 2 konta, wychodzi taniej i do tego dodatkowe kilka dni darmowych ... (jesli mozna tak to nazwac ^^) Posiadam muse Cleric - 100 lvl i dealera - 53 lvl ktory najprawdopodobniej bedzie artisanem :) Niedlugo ma byc reset ale nie taki jak w iROSE maja zresetowas skile i wprowadzic jakies kosmetyczne poprawki :) do tego wchodzi trzecia planeta Eldeon (jesli dobrze pamietam z pisownia) no i evo :) Jesli 'ktos' sprawdza to forum a gra lub planuje grac moze sie skontaktowac ze mna przez maila - arcanel@o2.pl lub na gg - 3143068. Tak na marginesie to z Edhem mamy 2 klany w wiekszosci polacy :) poniewaz posiadamy 2 lub 3 graczy anglojezycznych :) Jest to mieszanka klanow Tweak.pl, Godvil i LasStand (jesli napisalam z bledem to przepraszam ale nie pamietam dokladnej pisowni klanu LasStand) W NaROSE jestem Arcanel i Niagara :) Pozdrawiam serdecznie wszystkich :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...