Gru Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Jak w temacie czemyu mam low ID jeśli wszystko porawnie ustawiłam instrukcja jest na stronce programu. Czuy to jest normalne ze mam LOW Id pomimo poprawnego tunelowania?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) cos chyba nie kumasz tego tunelowania, chodzbys nie wiem jak sie staral zawsze bedziesz za serweram proxy bo to wynika w zalozenia tunelow http. Jak stawiasz tunel to wtedy u ciebie powstaje serwer socks5 z ktorym łączysz sie wpisując localhost (127.0.0.1):1080 w aplikacji socks5. Zatem niemozliwym jest calkowite ominięcie serwera proxy i tym samym uzyskanie np. HighId. PS czym stawiasz tunel? Edytowane 17 Stycznia 2005 przez v1ru5 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 cos chyba nie kumasz tego tunelowania, chodzbys nie wiem jak sie staral zawsze bedziesz za serweram proxy bo to wynika w zalozenia tunelow http. Jak stawiasz tunel to wtedy u ciebie powstaje serwer socks5 z ktorym łączysz sie wpisując localhost (127.0.0.1):1080 w aplikacji socks5. Zatem niemozliwym jest calkowite ominięcie serwera proxy i tym samym uzyskanie np. HighId. PS czym stawiasz tunel? 1222276[/snapback] Http Tunnel <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
v1ru5 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 niezarejestrowna wersja ma chyba ograniczenie do 15kb/s (ok 2kB/s) jest jakis sens sie tym bawic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Menthos Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 co wy za glupoty gadacie? Jesteś w lan? to udostępnij sobie port ktory jest za linkiem w emule (pewnie 4661) i wsio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gru Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 co wy za glupoty gadacie? Jesteś w lan? to udostępnij sobie port ktory jest za linkiem w emule (pewnie 4661) i wsio. 1228902[/snapback] Nie brdzo rozumiem - myślisz ze mogę sobie na serwerze odpalić przekierowanie. Ha. Jak bym mógł to bym się nie motał z tunelowaneim. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...