Raffek Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 Witam Wszystkich, jestem tu nowy i nie wiem czy w dobrym dziale zamieściłem pytanie. Dostałem kartę graficzną od kumpla w 100% sprawna (gdy padł mu komp powydawał dobre częśći) ale nie dostałem płytki ze sterownikami bo gdzieś mu przepadła. Mam wielką prośbę do Was wszystkich. Czy możecie mi pomóc, skąd mógłbym poszukać sterowniki do karty graficznej? Oto co wiem o tej karcie: Producent: GIGABYTE Model: GV-AR64S REV 1.0 . Karta posiada wyjście S-VID OUT (7 pinowe) i jest to karta 64 MB. Tyle o niej wiem. Teraz jest mi bardzo potrzebna i potzrzebuję sterowniki do niej, ale jak zajrzałem na strone producenta to były tam sterowniki do innych modeli (chyba że sie nie znam) bo były tam do modeli GV-AR64S-X ale nie widziałem do modelu GV-AR64S REV 1.0 . Bardzo prosze niech ktoś poda link skąd mogę pobrać sterowniki do tej karty. Z góry dzięi i sorry za zamieszanie :) Pozdro for all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 www.google.pl -> gigabyte i bez problemu znajdziesz albo www.ati.com itd.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...