Skocz do zawartości
ath

Wymiana Karty Gainwarda

Rekomendowane odpowiedzi

Niedawno w moje rece trafila karta geforce 3ti od gainwarda. Niestety jest uwalona i nie dziala. Gwara sie juz skonczyla, ale slyszalem, ze mozna jakos wymienic kare tego producenta wysylajac mu ja ??

Czytalem gdzies o takiej opcji, ale juz dobrze nie pamietam...

Karta wizualnie jest idealna.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Karta ma chyba ok. 2 -2.5 roq.

Na czym polega ta gwara ?

Mialbym im wyslac np. do usa ta karte i oni przyslali by mi nowa ?

Jesli tak to nie wiadomo czy to by sie wogole oplacalo bo same przesylki by wyszly duzo a taka karta to jest warta ze 150 zl.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj polookaj ;]

ogólnie wygląda to tak ze gainward daje 3 latka gwary, i w tym czasie mozesz sobie liczyć na pomoc:>>>

a serwis jest chyba door 2 door , czyli kurier odbiera kurier przywozi.

ale głowy nie dam, bo z gainwardem mam mało wspolnego:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wyslalem im ostatnio gainwarda gf4ti4200, kurier przyjechal jeszcze tego samego dnia co zlozylem zgloszenie, teraz czekam na odbior podobno w tym tygodniu ma wrocic.

PS. mial ktos juz doczynienia z wymiana u nich kart? najbardziej interesuje mnie to czy wymienia mi ta karte na taka sama czy jakas inna, z tego co widzialem to nie maja juz gf4ti4200 w asortymencie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam, wyslalem im ostatnio gainwarda gf4ti4200, kurier przyjechal jeszcze tego samego dnia co zlozylem zgloszenie, teraz czekam na odbior podobno w tym tygodniu ma wrocic.

PS. mial ktos juz doczynienia z wymiana u nich kart? najbardziej interesuje mnie to czy wymienia mi ta karte na taka sama czy jakas inna, z tego co widzialem to nie maja juz gf4ti4200 w asortymencie?

1260649[/snapback]

no muszą wymienic na taką samą.....chyba ze nie będą miec juz 4ti na składzie[ w co wątpie] to dostaniesz pewnie jakiegos fxa 5700:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi