ath Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Niedawno w moje rece trafila karta geforce 3ti od gainwarda. Niestety jest uwalona i nie dziala. Gwara sie juz skonczyla, ale slyszalem, ze mozna jakos wymienic kare tego producenta wysylajac mu ja ?? Czytalem gdzies o takiej opcji, ale juz dobrze nie pamietam... Karta wizualnie jest idealna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 ale skonczyła ci sie gwara w sklepie czy u gainwarda? bo gainward daje 3 letnią:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 Karta ma chyba ok. 2 -2.5 roq. Na czym polega ta gwara ? Mialbym im wyslac np. do usa ta karte i oni przyslali by mi nowa ? Jesli tak to nie wiadomo czy to by sie wogole oplacalo bo same przesylki by wyszly duzo a taka karta to jest warta ze 150 zl. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 tutaj polookaj ;] ogólnie wygląda to tak ze gainward daje 3 latka gwary, i w tym czasie mozesz sobie liczyć na pomoc:>>> a serwis jest chyba door 2 door , czyli kurier odbiera kurier przywozi. ale głowy nie dam, bo z gainwardem mam mało wspolnego:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mack1981 Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam, wyslalem im ostatnio gainwarda gf4ti4200, kurier przyjechal jeszcze tego samego dnia co zlozylem zgloszenie, teraz czekam na odbior podobno w tym tygodniu ma wrocic. PS. mial ktos juz doczynienia z wymiana u nich kart? najbardziej interesuje mnie to czy wymienia mi ta karte na taka sama czy jakas inna, z tego co widzialem to nie maja juz gf4ti4200 w asortymencie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2005 Witam, wyslalem im ostatnio gainwarda gf4ti4200, kurier przyjechal jeszcze tego samego dnia co zlozylem zgloszenie, teraz czekam na odbior podobno w tym tygodniu ma wrocic. PS. mial ktos juz doczynienia z wymiana u nich kart? najbardziej interesuje mnie to czy wymienia mi ta karte na taka sama czy jakas inna, z tego co widzialem to nie maja juz gf4ti4200 w asortymencie? 1260649[/snapback] no muszą wymienic na taką samą.....chyba ze nie będą miec juz 4ti na składzie[ w co wątpie] to dostaniesz pewnie jakiegos fxa 5700:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...