Skocz do zawartości
Neo_x

Jak oceniacie sklep www.polbras.com ??

Jak oceniam sklep www.polbras.com??  

1. 1. Jak oceniam sklep www.polbras.com??

• ok... bez wiekszych zastrzezen :)
      7
    • nic tam nie kupuj!! :)
      0
    • nie wiem , nie kupowalem u nich
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Siema.... co mozecie powiedziec o sklepie www.polbras.com ... w jakim czasie dostarczaja przesylke..... czy sa solidni ... itp, itp :)

Bardzo prosze o opinie i ich uzasadnienie :) THX :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sklepik bardzo solidny,wszystko spoko,kupowałem u nich procka,mobo,ram i zasiłkę...mobo musieli sprowadzić co prawda z wawy ale było w ustalonym terminie do odebrania - zamawiałem we wtroek,odebrałem w czwartek wszystko,rzetelna,miła obsługa,ceny bardzo konkurencyjne i dają gwarancję najniższej ceny - nic tylko kupować... :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wg obecnie NAJLEPSZY sklep on-line

Tanio, szybko i solidnie.

Dosłownie dziś dostałem MSI GFT Ti 4200.

Ten sklep pracuje nawet w sobote?!?

Paczke wysłali mi w weekend dostałem we wtorek.

Sklep jest jak najbardzej na plus, zero zastrzerzen.

Przy zamówieniu jak dodasz jakies uwagi, to gosc do ciebie zadzwolni zeby wyjasnic sprawe.

Jak cos chesz kupic w sieci to własnie tu.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w Polbrasie kupuje tylko osobiscie (nie będę za 4 przystanki wydawał na kuriera) - a kupiłem już maaasę sprzętu u nich. Zawsze mieli towar na czas. Co do reklamacji to jeszcze nigdy nic mi sie nie zepsuło :D, więc nie wiem jak załatwiąją reklamacje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

K2.Mysle o tej MSI 4200 to jest BOX pewnie?Ogolnie wypas?

Powiem tak.. jest niezle

karte na razie testuje na UT 2003 i powiem jedno, gra potrzenuje 512 ramu, aby grafe myło mozna dac na max.

Co do tego MSI to jak za ta cena [550 netto] to ejstm bardzo zadowolony,

no i te 7 cd....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja w Polbrasie kupuje tylko osobiscie (nie będę za 4 przystanki wydawał na kuriera) - a kupiłem już maaasę sprzętu u nich. Zawsze mieli  towar na czas.  Co do reklamacji to jeszcze nigdy nic mi sie nie zepsuło :D, więc nie wiem jak załatwiąją reklamacje.

Z opinii wynika, że to porządny sklep ale moim zdaniem sklep poznaje się dopiero po tym jak załatwia reklamacje. Może jednak odezwie się ktoś, kto z tym miał doswiadczenia.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi