Skocz do zawartości
Gumi

Problem z Palit GF 2 MX 400 64MB TV out

Rekomendowane odpowiedzi

W soboty kupilem ta karta i wlozylem ja do kompa celeron 466mhz + 256 ram + 40 gb baracuda i to wszytsko na Plycie PCCHIPS M729 (AGP x2) ( wiem wiem syf) No i wszytsko bylo ok do czasu zainstalowania sterow do garfiki. post przechodzilo ale podczas staru systemu w dosie pokazywal sie czrny ekran z migajacym czerwonym kursorem w prawym gornym rogu. mysle sobie ze ta gownaina plyta nie pojdzie z ta grafa

wiec wsadzam ja do mojego kompa SOLTEK SL-75-KAV + duron 1200 i wszytsko ok do czasu zainstalowania sterów. po ich zaisnatlowaniu pojawialo sie tlo z takimi zielonymi paskami z gory do dolu po lewej stronie. doszedlem do wniosku ze to pozostalosci po inneg grafie wiec format ale to nic nie dalo. Wszytslko to wskazywalo ze grafa zwalona. chcialem ja oddac ma gwarancje ale sklep zrobil sobie wolne w poniedzialek i wtorek. dzis zainstalowalem winxp i tak z ciekawosci wlozylem tego g-f i odziwo zadzialalo wszytsko ok ze sterami spod win xp po zainstalowaniu innych oficjalnych juz byly te same objawy co w moim kompie czyli tlo z zielonymi kreskami z lewej strony

dodam ze instalowalem chyba 5 roznych detonatorow i win98 i me i nic to nie daje

mam zainstalowane wszytskie stery do agp

czy ktos wie co to moze byc i czy napewno ta grafa jest dobra

a i w ustawieniach rozdzielczisci po zainstalowaniu su do wyboru tylko 3 : 640:480,800:600,1024:768

i ani jednego ustawienia na temat tvout i zadnych dodatkowych zakladek z gf w opcjach ekranu

troche to dziwne i pokrecone

moze mi ktos pomoze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skoro już instaowałeś kilka detonatorów nie jest to na pewno wina sterów. Nie wiem ja stawiałby ma walniętą karte - chociaż dziwne że do zainstalowania sterów działa normalnie. A co się dzieje na oryginalnych dostarczinyc z kartą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...