kaminiak Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 mam duży problem wczoraj kupiłem Radeona 9550 firmy Gigabayte i zaczełem [odkręcać rdzeń ale doszło do 400 i sie skączyła skala :mur: powiedzcie co robić i czy można jakoś ją odblokować?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 W opcjach jest do zmiany (procentowo chyba) o ile mozzna maksymalnie podkrecic rdzen i pamiec... musisz zwiekszyc ten zakres i po problemie :idea: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyganos king Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 mam duży problem wczoraj kupiłem Radeona 9550 firmy Gigabayte i zaczełem [odkręcać rdzeń ale doszło do 400 i sie skączyła skala :mur: powiedzcie co robić i czy można jakoś ją odblokować?? 1223987[/snapback] o dżizas ludzie to mają problemy :evil: zamiast poszukac opcji w programie to lepiej założyć nowy temat :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaminiak Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Dzięki Dimek :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyysiu Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 skala zwiększa sie sama po zatwierdzeniu zmian i restarcie kompa przynajmniej tak jest u mojego kumpla ne wiem jaką on ma wersje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...