ven Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Znajomy ma kafeje internetową i spory problem z kieszeniami. Taśmy w samej szufladzie szczególnie te 80cio żyłowe (40 stki też) przy sporej eksploatacji urywają się bardzo szybko. Dochodzi do tego że wymienia do 2uch kieszeni w tygodniu. Nawet te droższe kieszenie mają nędznej jakości taśmy. Tańszym rozwiązaniem była by wymiana samego elementu do szuflady (wtyczka taśma gniazdo) ale nigdzie nie mogę tego znaleźć. Może ktoś z was spotkał się z takim czymś? Jak tak to piszcie za pomoc byłbym dźwięczny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CinoSSS Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Witam! Też kiedyś coś takiego chciałem kupić, ale obawiam się że czegoś takiego nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 To samo nie mogłem kupić nowa kieszeń w komplecie. Może kup w hurotwni 50 sztuk napewno będzie taniej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...