sliqe Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Kabelek 1 prowadzi od skrzyneczki wiekszej do mnniejszej jest to dekoder HBO , prowadzi do rozgałęziacza Kabelek 2 wyjście na internet Kabelek 3 TV w pokoju ze skrzyneczka Kabelek 4 idzie do mojego pokoju oraz sypialni I problem polega na tym ze jezeli wezme podlacze bezposrednio do 2 modem to internet działa normalnie , ale jezeli chcem juz miec u siebie w pokoju internet to musze kabelek 4 wpiąć w miejsce kabelka nr 2 i w tym wypadku juz nie ma w pokou i sypialni HBO gdyz dekoder jest do rozgaleziacza podczepiony : / . Problem w tym ze mi to bez roznicy czy ogladam HBO w pokoju czy w salonie ale mojemu ojcu to juz nie jest takie obojetne - chcem w sypialni miec a jak nie to internetu w pokoju nie masz :mur: ( na złość ) . I teraz jak podłączyć kabelki tak zeby byl w pokoju internet + hbo , aha zapomnial bym powiedziec ale nie iwem czy to mialo sens i mialem prawo tak łączyć w ogole kabelki : > tj. kabelek 2 podczepilem do kabelka 4 i bylo hbo a internetu nie bylo ;]. HELP :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 hmm......u mnie jest najpierw taka skrzyneczka małą i od niej idą dwie wtyczki.Jadna dla modemu i tam jest podłaczony i druga z telewizornią.Kupiłęm rozgałęźnik i podłaćzyłem filtr i mam hbo i w pokoiku i w duzym pokoju.Nie było problemu zandego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Fumfel daj jakis rysuneczek czy cos :> , mile widziane :} Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) hmm bardzo ale to bardzo mi sie niechce rusować :] ale zaraz cos naszkucuje i wkleje Edytowane 19 Stycznia 2005 przez FumFel_20 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Ale mi chodzi o to zeby kable do netu byly razem z hbo : / a jak nawet u ciebie widac rozgaleziacz hbo nie jnest podpiety do netu tylko modem do netu bezposrednio i bez hbo : /. I sęk w tym że mam pod listwami przez cale mieszkanie poprowadzony jeden kabel bo pokoju swojego i sypialni :/ Edytowane 19 Stycznia 2005 przez sliQe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Ale mi chodzi o to zeby kable do netu byly razem z hbo : / a jak nawet u ciebie widac rozgaleziacz hbo nie jnest podpiety do netu tylko modem do netu bezposrednio i bez hbo : /. I sęk w tym że mam pod listwami przez cale mieszkanie poprowadzony jeden kabel bo pokoju swojego i sypialni :/ 1224878[/snapback] Za duze straty beda. U mnie jest dokladnie tak samo. Modem podpiety na 20 metrowym kablu bezposrednio z gniazdka glownego dziala. Modem podpiety na kablu pociagnietym wczezsniej do mojego pokoku przez ktory przesylany jest sygnal do telewizora w moim pokoju nie jest w stanie polaczyc sie z siecia - za slaby sygnal. Nie masz chyba wyjscia jak przeciagnac drugi przewod, ktory swoja droga powinien byc lepszej jakosci (taki przynajmniej ja dostalem od monterow, ktorzy gniazdka wymieniali), u mnie kabel do modemu leci gdzies pod sufitem, nawet go nie widac ;) Edytowane 19 Stycznia 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 \Dobra wiadomość :> DONE ! : ) Wiem ze do tych nainteligentniejszych niezaliczam sie ale doszedlem sam do tego ; p . Poprostu dekoder HBO polaczylem odrazu do netu i wtedy do rozgaleziacza i jazda ! : ) hyhyhyh ależ sie ciesze; ]]]]]' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...