Gość Michał_misiek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) Przepraszam jak taki temat już był. Mam problem: komputer sam mi się resetuje, dlaczego?? Ostatnio przeinstalowałem system, ale i tak dziś pierwszy raz sam sie zrestartował. Przed przeinstalowaniem systemu też się tak działo... Ahtlon 2000+Xp Mercury KT266 GeForce 2 MX/MX 400 64mb 512SD RAM Pozdrawiam! Edytowane 19 Stycznia 2005 przez Michał_misiek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 A po reszte sprzętu mamy się do wróżki zgłosić?? ;) ;) Jaki zasilacz? PS. Sprawdzony sposob(po raz 3 pisze to :D ): Włączyć wyświetlanie BSODów i sprawdzić co pisze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arkady1 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Wydaje mi się, że problem tkwi w zasilaczu nic nie piszesz czy pojawia się jakiś komunikat, kiedy ten restart następuje, czy w czasie jak grasz korzystasz z innych aplikacji więcej napisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 A dokladaleś ostatnio do niego jakiś spzręt?? Moze zasilka nie wyrabia - jaką masz? Zrób test prime95 i w speedfanie na pzrykląd sprawdż temperatury. W biosie moze masz zmieniona temp. bezpieczeństwa?? Jak sie na biosie nie znasz to zresetuj po prostu. A po zatym na forum jest mnostwo takich tematów. Następnym razem z szukajki skorzystaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
c42 Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja tak mialem i to byl zasilacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Michał_misiek Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zasilacz: Kodegen 300wat. Gdy następuje restart komputera, żaden komunikat się nie pojawia! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
johnyboy Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 ja mialem ciekawiej u mnie komputer potrafil sam wystartowac w srodku nocy;D wylaczona listwa zalatwila sprawe:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek MTS Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) umnie jest podobnie na konfiguracji Athlon jak w opisie tylko z Radeon 9000pro napięcia są takie 3.3 - 3.26v +5 - 5.03 12v -11.96 -12.08 Zasilacz 350W EPS-350 PX Wróciłem ze wszystkim do seri i zobacze teraz Edytowane 20 Stycznia 2005 przez Maniek MTS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek MTS Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 i nic sie nie zmieniło dalej sie restertuje czyżby jednak zasilacz ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...