Gość molimo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 cze. mam radeona 9550XT z taktowaniami 450/600. kupiłem całkowite chłodzenie na pamięci i rdzeń i jak podkręcam wyżej cokolwiek to mi arty wyskakują chociaż wszystko jest zimne i mam takie pytanie: czy jak bym wgrał bios z 9600XT 500/600 to by wszystko działało i mógłbym bardziej podkręcić swoją kartę czy potrzebne jest jakieś grzebanie z napięciem ? mam rev 2.1 chodzi mi o zmianę napięcia na ramie od karty i rdzeniu ? pomoże ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pure Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 (edytowane) PO CO ZAKŁADASZ NOWY TEMAT?? http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=96807&st=960 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=82081&st=1650 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=75130&st=6600 Edytowane 19 Stycznia 2005 przez Bartekx16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 bo na tamte o radeoni nikt nie odpowiada :( ostatni post był kilka dni temu i nic pozatym a ogólnie ja mam takie pytanie :P <lol> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 a nie sorry pomyłka jednak już takie są no ale może by ktoś mi doradził tak szybko bo czytanie tylu postów to wiecznośc mi zajmie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sp@wn_J Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 cze. mam radeona 9550XT z taktowaniami 450/600. kupiłem całkowite chłodzenie na pamięci i rdzeń i jak podkręcam wyżej cokolwiek to mi arty wyskakują chociaż wszystko jest zimne i mam takie pytanie: czy jak bym wgrał bios z 9600XT 500/600 to by wszystko działało i mógłbym bardziej podkręcić swoją kartę czy potrzebne jest jakieś grzebanie z napięciem ? mam rev 2.1 chodzi mi o zmianę napięcia na ramie od karty i rdzeniu ? pomoże ? 1225274[/snapback] Wg mnie jest to objaw nie dowoltowania pamięci albo rdzenia, szczególnie jeśli masz ok chłodzenie. Bez v- modów nic nie zrobisz. Mi zwieszał jak dojeżdżam pamięciami do 630, wiem że vmody na to pomagały z tymże ja mam pamięci które idą teoretycznie do 700(wg producenta), a ty sprawdź swoje może to już ich kres. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojwar Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 cze. mam radeona 9550XT z taktowaniami 450/600. kupiłem całkowite chłodzenie na pamięci i rdzeń i jak podkręcam wyżej cokolwiek to mi arty wyskakują chociaż wszystko jest zimne i mam takie pytanie: czy jak bym wgrał bios z 9600XT 500/600 to by wszystko działało i mógłbym bardziej podkręcić swoją kartę czy potrzebne jest jakieś grzebanie z napięciem ? mam rev 2.1 chodzi mi o zmianę napięcia na ramie od karty i rdzeniu ? pomoże ? 1225274[/snapback] jak wgrasz biosa od 9600XT to ci karta nie wstanie będziesz musiał ją flashować przy karcie PCI w slocie (masz taką?) nawet gdyby się dało nie polepszy to właściwości OC - musisz Vmody zapodać i tyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość molimo Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ok dzieki więc czekam na jakieś vmody :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...