wierch Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Dziwna sprawa otoz wszedzie co czytam to polecaja Samsungi ze ciche no i chlodne wiec zakupilem sobie takiego 80 GB 8MB cashe no i na serial ATA . Problem w tym ze jak na moje odczucie to on jest glosny stwierdzam to dlatego ze mam "stara" Baracude 40 gb tez 7200 tyle ze 2 mb kupiona ok 2 lat temu i jest ona zdecydowanie cichsza wiec nie wiem co jest czy firmy sie zaczynają cofac w rozwoju czy jak bo jak to wytlumaczyc Nie bardzo mam jak sprawdzic czy nne dyski ktore teraz sa na topie wraz z Samsungiem tez tak wyją !!! Prosze o wasze sugestie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 nie wiem jak z dyskami na sata, ale ja mam samsunga na ata i moj byl narawde cichutki po zakupie (mialem jeszce barakude 80 gb i różnica była ogromna), ale z czasem troche głośniej zaczoł chrupać, choć nadal jest cichy, ja bym ci polecił położyć go na jakiejś gąbce i dał z przodu wentyl na 5v będzie bardzo cicho (wiem bo tak mam) i chłodno Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Przyłącze się do teamtu: Jaki byście polecili dysk do 400 zł - moje wymagania to: Przede wszystkim cisza. Koniecznie musi być cichy. W nastepnej kolejności wydajność. Dysk ma mieć do 100 GB (80 GB mi starczy) - za cenę mniejszej pojemności chcę znaleźć coś maksymalnie cichego i wydajego. Thx za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wierch Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 wszystko dobrze tylko nie mam miejsca w budzie bo zamierzam WC upakowac w wewnatrz budy a co do interfrejsu to wydaje mi sei ze nie powinno miec to znaczenia bo ale moze sie myle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 gabka i wentyl nie zajmują sporo miejsca :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...