Skocz do zawartości
wierch

Samsung Hdd 80 Za Glosno

Rekomendowane odpowiedzi

Dziwna sprawa otoz wszedzie co czytam to polecaja Samsungi ze ciche no i chlodne wiec zakupilem sobie takiego 80 GB 8MB cashe no i na serial ATA . Problem w tym ze jak na moje odczucie to on jest glosny stwierdzam to dlatego ze mam "stara" Baracude 40 gb tez 7200 tyle ze 2 mb kupiona ok 2 lat temu i jest ona zdecydowanie cichsza wiec nie wiem co jest czy firmy sie zaczynają cofac w rozwoju czy jak bo jak to wytlumaczyc

Nie bardzo mam jak sprawdzic czy nne dyski ktore teraz sa na topie wraz z Samsungiem tez tak wyją !!!

Prosze o wasze sugestie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nie wiem jak z dyskami na sata, ale ja mam samsunga na ata i moj byl narawde cichutki po zakupie (mialem jeszce barakude 80 gb i różnica była ogromna), ale z czasem troche głośniej zaczoł chrupać, choć nadal jest cichy, ja bym ci polecił położyć go na jakiejś gąbce i dał z przodu wentyl na 5v będzie bardzo cicho (wiem bo tak mam) i chłodno

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przyłącze się do teamtu: Jaki byście polecili dysk do 400 zł - moje wymagania to:

Przede wszystkim cisza. Koniecznie musi być cichy. W nastepnej kolejności wydajność. Dysk ma mieć do 100 GB (80 GB mi starczy) - za cenę mniejszej pojemności chcę znaleźć coś maksymalnie cichego i wydajego. Thx za pomoc.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi