kaczala Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Właśnie posiadam ASUS A8N-E sLi. Mam taki problem. Zainstalowałem na nowo WXP SP2. Kiedy zaistaluję sterowniki do chipsetu wraz ze sterownikami do kontrolera dysków to dysk chodzi szybko ale się wiesza system :| (co kilka minut staje - pali się HDD LED) Bez sterowników do dysku wszystko jest OK, ale prędkość dysku jest tragiczna. Menadzer urządzeń ustawia go w tryb PIO. Nie wiem czy to jest spowodowane. Dysk to Maxtor 80GB ATA133 8MB. Ktoś wie w czym problem. Z góry dzięki za wszelkie sugestie. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pci Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Spróbuj go ustawic na Ultra DMA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Do kaczala : czy udało ci sie rozwiąząć problem z tymi sterownikami? Ja prubowałem pod xp, xp64 ,win 2003 . Steroniki 6.25, 6.39 . Za kazdym razem wiesza kompa. Jak odinstaluje sterowniki ide to wszystko gra. czy udało ci się ten problem obejsc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaczala Opublikowano 20 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2005 Akurat zminiłem dysk, a teraz na nowym już działa. To chyba była wina dysku. Teraz zero błędów. Jak będę miał chwilę to postestuje ten stary dysk i dam znać co dokładnie było. Pozdro;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...