RuDi Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Cze !! No i zmajstrowalem sobie duzy coolerek z jakiegos Colorfula. Zmontowalem to wszystko na grafice jak nalezy i teraz mam na Gainwardzie 250/550. Wiem :D pewnie macie wiecej ale z Expert Toola wiecej nie wycisne. Chłodzonko jest naprawde spore zajmuje mi 2 sloty pci. Ale mam pytanko ! Nie sprawdzilem jak sie to wszystko grzalo na standardowych coolerku, bo chodzi mi o to ze plytka bezposrednio nad prockiem w 3Dmarku jest naprawde ciepla ( chociaz sa cieplejsze miejsca na karcie) mysle ze ma z 45-50 stopni czy to jest normalne??Dodam ze przy max ustawieniach nie ma zadnych artefaktow 0 smieci na moniorku. A ten nowy cooler nagrzewa sie dopiero tak po 5-6 przejsciach 3Dmarka. Szkoda ze ta karta nie ma jakiegos Hardwar monitora mozna by bylo wszystko elegancko sprawdzic :? Napiszcie co o tym myslicie. Narazka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 hmm... skoro niemasz artefaktów to bym sobie nie zawracał [gluteus maximus] takimi duperelami Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^NiuNiek^ Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mi przy standardowym chlodzeniu szedl na takich ustawieniach :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin_gps Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 mysle, ze przy standardowym chlodzeniu krecenie na maxa jest dla samobojcow :!: Zywotnosc karty topnieje szybciutko. No chyba, ze ktos ma tyle kasy, zeby zmieniac grafe co 6 miesiecy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MATZ Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Podkrecaj w ustawieniach zaawansowanych a nie w expert toolu.Ja na standardowym coolerku w expert toolu wykrecilem max i chodzilo stabilnie (Brednia) a jak krecilem w zaawansowanych to nawet teraz (Water cooled Gainward) nie idzie mi na max :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...