Skocz do zawartości
RuDi

Chlodzenie Gainwarda Ti 200 GS

Rekomendowane odpowiedzi

Cze !! No i zmajstrowalem sobie duzy coolerek z jakiegos Colorfula. Zmontowalem to wszystko na grafice jak nalezy i teraz mam na Gainwardzie 250/550. Wiem :D pewnie macie wiecej ale z Expert Toola wiecej nie wycisne. Chłodzonko jest naprawde spore zajmuje mi 2 sloty pci. Ale mam pytanko ! Nie sprawdzilem jak sie to wszystko grzalo na standardowych coolerku, bo chodzi mi o to ze plytka bezposrednio nad prockiem w 3Dmarku jest naprawde ciepla ( chociaz sa cieplejsze miejsca na karcie) mysle ze ma z 45-50 stopni czy to jest normalne??Dodam ze przy max ustawieniach nie ma zadnych artefaktow 0 smieci na moniorku. A ten nowy cooler nagrzewa sie dopiero tak po 5-6 przejsciach 3Dmarka. Szkoda ze ta karta nie ma jakiegos Hardwar monitora mozna by bylo wszystko elegancko sprawdzic :? Napiszcie co o tym myslicie. Narazka.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Podkrecaj w ustawieniach zaawansowanych a nie w expert toolu.Ja na standardowym coolerku w expert toolu wykrecilem max i chodzilo stabilnie (Brednia) a jak krecilem w zaawansowanych to nawet teraz (Water cooled Gainward) nie idzie mi na max :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...