malaka Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Monitor lcd(iyama)grafika (radeon 9200)Problem -WIN 98 WSZYSTKO OK -WIN XP KOMUNIKAT(SIGNAL NOT IMPUT) I BRAK OBRAZU Prosze o pomoc i jakies rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 dziwna sprawa.... ja etz mam LCD z tym ze NEC-a i Radka 9550 oraz takze uzywam Windy XP ale SP2 i podczas wlaczania systemu miedzy paskiem ladowania a samym juz wlaczeniem pulpitu tez wyskakuje mi ze brac sygnalu ale po jakiejs 1sek. z powotem sie zalacza i dziala normalnie z tym ze na zwyklym CRT etz tak mialem ale monitor sie wylaczal odrazu i zaraz wlaczal... niestety niepotrafie ci pomoc ale moze zmien sterowniki od grafiki na jakies nowsze oraz zainstaluj stery od monitora moze tez cos pomoze... zalatw etz sobie Winde XP z SP2 i sprawdz jak bedzie... Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...