Skocz do zawartości
forest kila zbila

Seagate U5 20gb Elektronika Poszukiwana Lublin

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Posypał się dysk, a na dysku wciąż są ważne dane. Dla kogoś kto udostępni pasującą elektronikę do ST320413A (20GB 5400rpm) lub kompletny dysk - bez gadania NOWA 80GB 7200rpm do wybrania z oferty sklepu COMP :D kontakt na pw :D

aktualne tylko w Lublinie chyba że ktoś chce podjechać ;)

Edytowane przez forest kila zbila

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moj kumpel ma ten sam problem, ale z Seagate U6 40GB. Chodzi biedak po gileda, kolegach i wypytuje czy nie ma ktos moze uszkodzonego takiego wasnie modelu z dobra elektronika. W sumie mam ten dysk, tak wiec moj kolezka czeka, az mi sie popsuje - niedoczekanie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja kiedys kolege poratowalem elektronika do maxtora 40 gb :) ale w maxtorze sa zwykle krzyzaki wiec slad nawet nie zostaje a w seagate te smieszne gwiazdki :/ a ogolnie jak masz odpowiedni srubokret to nie ma sie co bac :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tutaj jest taki dysk ale kto tam wie jak z elektroniką i to od ciebie z miasta :P

http://allegro.pl/show_item.php?item=39834275

no chyba że to ty:)

http://allegro.pl/show_item.php?item=40543365 tutaj tyż ale nie wiem jaka dokładnie seria mógłbyśsie zapytać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hem Hem Hem ... kolega na 99% ma wlasnie taki dysk na chodzie . Rano do niego zadzwonie i dowiem sie jak cos ;) a dysk sobie wezme :PPP , nie no żart biedak bez dysku by byl jakis czas to bedzie mial nowa 80 jak wypali ; ) . Tymczasem bywajcie :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi