forest kila zbila Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) Witam Posypał się dysk, a na dysku wciąż są ważne dane. Dla kogoś kto udostępni pasującą elektronikę do ST320413A (20GB 5400rpm) lub kompletny dysk - bez gadania NOWA 80GB 7200rpm do wybrania z oferty sklepu COMP :D kontakt na pw :D aktualne tylko w Lublinie chyba że ktoś chce podjechać ;) Edytowane 25 Stycznia 2005 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stregobor Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 Moj kumpel ma ten sam problem, ale z Seagate U6 40GB. Chodzi biedak po gileda, kolegach i wypytuje czy nie ma ktos moze uszkodzonego takiego wasnie modelu z dobra elektronika. W sumie mam ten dysk, tak wiec moj kolezka czeka, az mi sie popsuje - niedoczekanie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 szukam dysku TYLKO do pożyczenia elektroniki i odzyskania danych,,, dysk wróci w jednym kawałku do właściciela razem z nagrodą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 ja kiedys kolege poratowalem elektronika do maxtora 40 gb :) ale w maxtorze sa zwykle krzyzaki wiec slad nawet nie zostaje a w seagate te smieszne gwiazdki :/ a ogolnie jak masz odpowiedni srubokret to nie ma sie co bac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 to nie powinno być problemem - z pewnych wzgledów dysk będzie odzyskiwany w serwisie jednego z lubelskich sklepów z kompikami... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moog Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 hej ja także mam padniętą 20 gb seagate 5 tylko nie wiem co tam padło i leży sobie na półeczce możemy się jakoś dogadać pisz na priv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 pisze posta żeby wywindować temat na górę. Zmienily się zasady - elektronika lub kompletny seagate U5 20GB (jw.) jest wart nową 80GB (jw.) Podejżewam że nie jedna osoba będzie zainteresowana :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaKaR Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 tutaj jest taki dysk ale kto tam wie jak z elektroniką i to od ciebie z miasta :P http://allegro.pl/show_item.php?item=39834275 no chyba że to ty:) http://allegro.pl/show_item.php?item=40543365 tutaj tyż ale nie wiem jaka dokładnie seria mógłbyśsie zapytać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Seagate U5 ST320413a 20 gb kręci, nie wykrywa po zakupie mogę szukać drugiej elektroniki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Hem Hem Hem ... kolega na 99% ma wlasnie taki dysk na chodzie . Rano do niego zadzwonie i dowiem sie jak cos ;) a dysk sobie wezme :PPP , nie no żart biedak bez dysku by byl jakis czas to bedzie mial nowa 80 jak wypali ; ) . Tymczasem bywajcie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 kurcze mam sprawny ale st320410a :P moze podpasuje ? :D za 80 moge wyslac nawet (bo jestem z Elblaga) :P ale to u6 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 26 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2005 Witam chyba ubijemy interes mam dokładnie taki sam dysk właśnie sprawdzałem oznaczenia i jest to ST320413A więc odezwij się na gg :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...