frankenstein Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 witam. mam pewien filmik na SVCD jest on jednak po niemiecku i przed nagraniem na CD chcialbym dodac do niego napisy nie za bardzo usmiecha mi sie konwertowanie go do AVI i pozniej spowrotem do SVCD czy dorzucenie napisow do ktoregos z katalogow EXT, MPEG2, SEGMENT lub SVCD cos da (chociaz szczerze w to watpie)? jesli ten patent nie wyplali to jakim programem przekonwertowac nieszczesne SVCD do AVI tak zeby bylo ladnie i latwo (niekoniecznie szybko)?? pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 DVD Rip ma mozliwosc konwertowania AVI > SVCD ale nie jestem pewien czy na odwrot tez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziuby Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 witam. mam pewien filmik na SVCD jest on jednak po niemiecku i przed nagraniem na CD chcialbym dodac do niego napisy nie za bardzo usmiecha mi sie konwertowanie go do AVI i pozniej spowrotem do SVCD czy dorzucenie napisow do ktoregos z katalogow EXT, MPEG2, SEGMENT lub SVCD cos da (chociaz szczerze w to watpie)? jesli ten patent nie wyplali to jakim programem przekonwertowac nieszczesne SVCD do AVI tak zeby bylo ladnie i latwo (niekoniecznie szybko)?? pozdrawiam 1228425[/snapback] Dorzuć napisy to któregoś z katalogów i nagraj na CD- RW ---- zobaczysz jaki jest efekt VirtualDubMod 1.5.1 ---- poradzi sobie sobie SVCD tylko kodeka trzeba dobrze ustawić, tu jest to dobrze opisane http://divx.pl/articles.php?topic=1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...