Skocz do zawartości
frankenstein

Gotowe Svcd I Napisy

Rekomendowane odpowiedzi

witam.

mam pewien filmik na SVCD

jest on jednak po niemiecku i przed nagraniem na CD chcialbym dodac do niego napisy

nie za bardzo usmiecha mi sie konwertowanie go do AVI i pozniej spowrotem do SVCD

czy dorzucenie napisow do ktoregos z katalogow EXT, MPEG2, SEGMENT lub SVCD cos da (chociaz szczerze w to watpie)?

jesli ten patent nie wyplali to jakim programem przekonwertowac nieszczesne SVCD do AVI tak zeby bylo ladnie i latwo (niekoniecznie szybko)??

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

witam.

mam pewien filmik na SVCD

jest on jednak po niemiecku i przed nagraniem na CD chcialbym dodac do niego napisy

nie za bardzo usmiecha mi sie konwertowanie go do AVI i pozniej spowrotem do SVCD

czy dorzucenie napisow do ktoregos z katalogow EXT, MPEG2, SEGMENT lub SVCD cos da (chociaz szczerze w to watpie)?

jesli ten patent nie wyplali to jakim programem przekonwertowac nieszczesne SVCD do AVI tak zeby bylo ladnie i latwo (niekoniecznie szybko)??

pozdrawiam

1228425[/snapback]

Dorzuć napisy to któregoś z katalogów i nagraj na CD- RW ---- zobaczysz jaki jest efekt

VirtualDubMod 1.5.1 ---- poradzi sobie sobie SVCD tylko kodeka trzeba dobrze ustawić, tu jest to dobrze opisane

http://divx.pl/articles.php?topic=1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi