pawelkostrze Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Witam mam pytanko mam obecnie 1 gb na kosciach no name... i czy dokupienie kolejnej kosci 512 pomoze mi w grach??? w sensie czy lepiej beda chodzic itp. i wogule czy jets jakis sens dokupywania ?? <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 lepiej przeznacz te pieniadze na cos innego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 1Gb spokojnie wystarcza do grania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Z tego wynika, że gry Ci źle chodzą. Jednak nie sądzę aby była to wina zbyt małej ilości ramu, bo 1 giga obecnie wystarcza. Więc nie w tym problem i Ci to nie pomoże jak dołożysz 512. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 pawelkostrze: napisz reszte Twojego zestawu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelkostrze Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Athlon 2600+ + 1gb ramu+radek 9800@PRO tyle chyba starczy aha dzieki za szybkie odpowiedzi! tak mysle nad dokupem dlatego ze modyly 256 sa bardzo tanie ok. 270 zł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madek Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Wyhacz lepiej dobrego bartona mobile 2500+ i krec, chociaz nie wiem czy z pamieciami no name bedziesz mial pole do popisu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 sprzedac te no name i kupic jakies pamieci ktore by poszly na wysokim fsb z ostrymi timingami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...