komaros Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 witam dawno dawno temu zakupczylem geforca2 mx 100/200 i bylem przekonany ze ma on pamiec sdram czyli predkosc jednakze po zainstalowaniu odpowiednich sterownikow okazalo sie ze pamiec na tej karcie pracuje z czestotliwoscia 286 a mam znajomego ktory tez ma geforca na sdramie i pracuje na 143??? czy to znaczy ze sie w sklepie walneli i mam na ddr?? czy tez moze czegos nie wiem?? help me olek2000@poczta.onet.pl thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 a czym sprawdzales bo jak przez cool bits to masz sdram ja mialem tak samo a pstrip wykazywl mi dobrze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 a ile pokazuje ci power strip i ile masz w 3dmarku2001 na default(podaj tez sprzet) to ci powiem jaka to karta Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Chyba jedyny Geforce 2mx na DDR był od Creative tyle ze miał taką samą wydajnosć jak sdr Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...