przemas22 Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Od jakiegos czasu mam problem ze strona forum MVA(o monitorach lcd)mva a mianowicie gdy wejde na ta strone to naprzemian otwiera mi sie i zamyka(mruga) .Gdy zrobi sie tak kilkanascie razy jst ok .Gdy wybiore jakis temat dzieje sie tak od poczatku .Niedawno robiłem format c nic nie pomogło .Co moze byc przyczyną ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 U mnie dzieje sie to samo. Pewnie jakis blad w kodzie maja. A tak a propo to wogle to nie przeszkadza w niczym wiec o co chodzi? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 U mnie dziala bez problemu zarowno na Operze 7.54 z blokowaniem popupow, jak i Firefoxie 1.0 z blokowaniem popupow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...