SlayR Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Mam 256 mb kingstona cl 3 i timingi 2,5-3-3-6. W evereście mam w odczycie 3170 a w zapisie 770. Aha ramki mają taktowanie 440 po podkręceniu procka. Jestem kompletnie zielony jeśli chodzi o ramki więc proszę o wyrozumiałość. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[hS.4f] Logan Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 faq, szukajka. jak nie pomoze to nic tylko szukac jeszcze raz. a timingi najnizsze mozliwe:] oprocz tego trsa chyba (w kazdym razie ten najwiekszy) on powinien byc na 11 jezeli masz nf2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlayR Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Nie mam nf7 mam Asusa a7v600-x na chipset'cie via kt600. największy możliwy ten ostatni co był na 6 może być 9. i cio teraz ?? Jeszcze jedno = jak ustawię na 2,5-3-2-6 to mi się komp wiesza gdy używam ramboostera (program do czyszczenia ramu). Czym to jest spowodowane ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...