Pinioo Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 ściągnąłem plik z torrenta mający 3,15 giga :P i nie moge go teraz niczym otworzyć , jak próbuje winrarem , to wyskakuje , że archiwum jest uszkodzone lub ma niewłaściwy format , a jak kce wsadzić w Alcohola , to jest Plik lub katalog jest uszkodzony i nieczytelny ;/ Cio mam robić , POMOCY :((( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Idź do sklepu i kup na płytkach :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 (edytowane) Zakladajac ze sciagles LEGALNY soft, sprobuj uruchomic torrenta (ktorym rozpoczales sciaganie), a jako sciezke zapisu podaj miejsce gdzie jest ten uszkodzony .iso. Klient B (nie wiem jakiego uzywasz) sprawdzi poprawnosc juz pobranych plikow i rozpocznie pobieranie brakujacych/uszkodzonych czesci (u Ciebie chyba cos sie uszkodzilo - dlatego dobrze jest miec w kliencie BT wlaczona opcje sprawdzania czesci po pobraniu np. w BitComet lub Azureus). Istnieje mozliwosc ze ktos(zrodlo) seedowal juz taki uszkodzony .iso, a na to juz nic nie poradzisz. Edytowane 22 Stycznia 2005 przez lukecz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pinioo Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 Używam BitComet i nic to nie dało , jak włącze tego samego torrenta , to wyskoczy zadanie torrenta istnieje i jak połączy , to tylko wysyła , a nie kce ściągac ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Prawoklik na tym sciaganym torrencie i daj "Reczne hashowanie". Jesli po tym zabiegu (sprawdzeniu) nie zacznie nic pobierac, oraz .iso nie zacznie chodzic, to raczej plik byl juz uszkodzony u zrodla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...