Mr.Martin Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Witam Posiadam procesor P4 2.8GHz 800MHz HT i posiadam wentylator Zalman CNPS 7000B-Cu - ostatnio zas czytalem o nowosci jaka pojawila sie na naszym rynku a mianowicie o nowych coolerze ARCTIC COOLING FREEZER 4 HIT ! + HEAT PIPE. Tak sobie sie zastanawiam ktory z nch jest lepszy przy kreceniu procesora. MOj Zalman miedziany jest prawie nowy i mysle ze sprzedalbym go za dobra cene ktora by wystarczyla na tego Artica tylko nie wiem czy to ma sens bo nie wiem jak one maj z wydajnoscia wzgledem siebie - wiec moze ktos z Was mi podpowie ktory z tych dwoch chlodzonek jest lepsze Krotki link do tej nowosci - http://www.allegro.pl/show_item.php?item=39728261 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xantos2001 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Wg. mnie-poczekaj troche jak sie odezwa uzytkownicy tego freezera. Ale na 99% nie bedzie wiekszej roznicy w podkrecaniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed.pl Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 Wg. mnie-poczekaj troche jak sie odezwa uzytkownicy tego freezera. Ale na 99% nie bedzie wiekszej roznicy w podkrecaniu. 1231444[/snapback] są tez tansze... tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 no tak cena cemna - pare zlotych mniej ale jak z wydajnoscia w porownaniuz innymi coolerami ( tymi drozszymi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
4speed.pl Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 pozostałbym przy zalmanie, chociażby dla świętego spokoju Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...