Homer Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Mam kupca na nagrywarkę TEAC 4x4x32. No i nie za bardzo wiem ile za nią <span style="color:red;">ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span></span> Kupuje mój dobry znajomy, a nagrywarka naprawdę mało chodzona i w 100% sprawna. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_jaro_ Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 Wołaj około 80-90 zł !! :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalwas Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 100zł Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boss Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 40x chodzi teraz za 320, wiec podziel to przez 10 ;) a na powaznie: wiecej niz 80 bym nie powiedzial, szczegolnie, ze to twoj 'dobry' kumpel :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Homer Opublikowano 9 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2002 No to krzyknę 80 zeta i jakieś CDRW może dorzucę po znajomości :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...