raven_ns Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Witam mam nagrywarke Samsunga SH-W08A , i mam z nia maly problem.Jej predkosci nagrywania to 4x dla DVD-RW , DVD+RW,8x dla DVD-r i DVD+R , oraz 32x dla Cd-r .Problem jest wlasnie z predkoscia nagrywania zwyklych cd :( poniewaz nagrywarka maxymalnie nagrywa mi 16x :( Probowalem zmieniac w winxp predkosc ale ustawiona byla ona od poczatku na maxa czyli 32x. Jezeli wiece co moge zrobic w tej sytuacji to bardzo prosil bym o rade :) ps:Nagrywam programem "Ahead Nero Burning ROM v.6.6.0.5" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_ns Opublikowano 31 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2005 Witam mam nagrywarke Samsunga SH-W08A , i mam z nia maly problem.Jej predkosci nagrywania to 4x dla DVD-RW , DVD+RW,8x dla DVD-r i DVD+R , oraz 32x dla Cd-r .Problem jest wlasnie z predkoscia nagrywania zwyklych cd :( poniewaz nagrywarka maxymalnie nagrywa mi 16x :( Probowalem zmieniac w winxp predkosc ale ustawiona byla ona od poczatku na maxa czyli 32x. Jezeli wiece co moge zrobic w tej sytuacji to bardzo prosil bym o rade :) ps:Nagrywam programem "Ahead Nero Burning ROM v.6.6.0.5" 1231419[/snapback] ehh widze ze chyba nikt nie umie sobie z tym poradzic :(.....dzieki :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bull_Byk Opublikowano 4 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2005 ehh widze ze chyba nikt nie umie sobie z tym poradzic :(.....dzieki :( 1247572[/snapback] Nie wiem czy to ma cos wspolnego ale np moja Toshiba plytke esperanzy 99 minut nagrywa tylko x8 natomiast zwykla 80min x 48 czyli jak byc powinno. Ale zdaje sie ze to wynika z samej plyty bo gdzies na niej jest zapisane ile moze maksymalnie nagrywac i nie wyciagnie wiecej(to jest chyba index plyty) jesli cos przekrecilem to prosze o sprostowanie bo sam nie wiem :/ do konca. Przydalby sie program ktory mimo wszystko jednak pozwalalby nagrywac szybciej!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...