necki Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Mam następujące pytanie: ile się udało wam wyciągnąć z tego procka(P4 2.4 HT fsb 800) A może ktoś go podkręceał na płycie Abit VT7? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajkelP Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Witam! a z tego Pentiumka wycisnałem max 3.6GHz 12x300 ale musialem napiecie podniesc i troszke ciepla zaczal wydzielac i ram na asynchro musial chodzic i nie mam odpowiedniego chlodzenia wiec zostalo tak jak w opisie. Max bez podnoszenia vcore dziala na okolo 3.5GHz :) a ram tez synchro tylko ze potrzebuje napiecia z 3,1V a ja mam maxa naplycie 2.8V wiec odpada ! (musiałbym zrobic moda ) Asynchro nie chce...:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miravo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 3533 MHz, ale jak tylko kompa odbiorę z serwisu i założe Pentagrama QC 80 CU to będzie 3,6 GHz :-P (moja płyta to Abit IC7) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...