moadipek Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 siema.chce zakupic 3 coolery do obudowy...tzn 1x swiecacy(niebieski) i 2x zwykle....chodzi mi o to zeby byly wydajne i ciche i w miare za dobra cene... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zwykle - ARCTIC COOLING FAN PRO TC -- 9zł Swiecacy - Arctic Cooling - Fan PRO 2 LIGHT -- 18zł Sam je mam i sa swietne. Lepszych za ta cene nie znajdziesz. Dostepne na najbardziej znanej stronce z licytacjami :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PgX Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Swiecacy - Arctic Cooling - Fan PRO 2 LIGHT -- 18zł ten wentylatorek moge szczerze polecic... za taka cene jest swietny chociaz na high to jest juz suszarka, a świeci nienajgorzej (no i niebiesko:P) Zwykle - ARCTIC COOLING FAN PRO TC -- 9zł to to jest zupeła porażka według mnie na 1000obrotów jest owszem cichy ale nie wieje zbyt wydajny, kupiłem go kilka dni temu i na przodzie obudowy nie poradził sobie zbyt dobrze (obroty oscylowały w granicach 1000rpm) kilka godzin temu wrzuciłem go do zasilacza oczywiście tam juz ma cieplej i kręci się około 2000rpm i jest najgłośniejszym wentylatorem u mnie w kompie, zagłusza nawet siliencera nv3 na moim geforce, zaraz go zamienie na poprzedni wentyl w zasilce... a jeżeli naprawdę chcesz mieć coś tańszego i z czujnikiem obrotów to polecam cooler mastera, on kosztuje około 25zł a jest nieporównywalnie lepszy od arctica EDIT: Zapomniałbym o takim śmiesznym z wyglądu arcticu za 18zł na aukcjach AAB na allegro, on jest cichy jak fan pro tc na minimalnych obrotach i wydajny jak tenże wentyl na maxymalnych obrotach :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 25 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2005 jak cichy i niezawodny to drozsze modele ys techa albo papst jak cichy i tani to arctic - tyle ze zewotności ze wzgledu na hydro bearing nie ma za duzej 1234520[/snapback] Ja polecam Revoltec z serii Dark Blue - cichy, tani, niezawodny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...