OCMAN Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 chodzi mi jakiej jakości jest cooler w wersji boxowej athlonaxp1900..cena box jest o jakeis 60 zl drozsza od wersji OEM tego procesora!warto brc boxa czy moze dokupic sobie jakis inny cooler? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 o ile sie nie myle, to ktos na forum wspominal, ze sa to titany D5TB by Mint. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCMAN Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 wiem tes slsyzalem ze som te coolery..a dobre one?! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 wedlug wiekszosci posiadaczy na tym forum tak sa dobre, ale jak masz go miec za 60 zl jak piszesz to sie nie pyli, bo na gieldzie w wawie sa za 30zl, w sklepach za jakies 45zl. tez mialem tego titana, ale dla mnie byl za glosny, choc wszyscy twierdza, ze jest cichy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Cooler w wersji BOX jest firmy Mint - ale jaki nie wiem! Biorąc BOX'a masz na procek 2 lata gwarancji :P !!! Jesli chodzi o kupno samego procka to tylko 1 rok :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bLaSterD Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Cooler w wersji BOX jest firmy Mint - ale jaki nie wiem! Biorąc BOX'a masz na procek 2 lata gwarancji :P !!! Jesli chodzi o kupno samego procka to tylko 1 rok :?Swego czasu te minty na allegro chodziły po 22-28zł... a 2 lata gwarancji to i tak za dużo bo jak odblokujesh mnoznik to masz po gwarancji a stickera jeszcze pewnie nakleją na mostek od napięcie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 cooler dość drogi (60 za niego to za dużo) - ale 2 lata gwarancji - a można odblokować nie tracąc jej. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 cooler dość drogi (60 za niego to za dużo) - ale 2 lata gwarancji - a można odblokować nie tracąc jej. Zależy gdzie jest plomba przyklejona :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Prawda :twisted: - ale tyle procków kupiłem w actionie i ŻADEN nie miałzaklejonych L1 (a było tego ze trzydzieści...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 Jakby się dało przylookać gdzie jest ta plomba, to IMHO lepszy BOX. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 BOXy są ładnie zafoliowane - przynajmniej w hurtowni - nie ma jak tam zajrzeć - poza tym nie wiem czy one mają stickery ..... gwarancja to chyba numer seryjny procka - ale nie jestem pewien bo boxem się jeszcze nie zhańbiłem :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 o ile sie nie myle, to ktos na forum wspominal, ze sa to titany D5TB by Mint. A u mnie w Wałbrzychu bez kitu widziałem wersje BOX 1700+ z Cooler Masterem 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UfoK Opublikowano 10 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2002 U mnie w Poznaniu też widzaiłem z Coolermasterem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bucaramanga Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 U mnie w Poznaniu też widzaiłem z Coolermasteremmoze rozne partie procesorow ida z roznymi coolerami, w zaleznosci z kim akurat amd mialo umowe podpisana :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 U mnie w Poznaniu też widzaiłem z Coolermasteremjuz kiedys na forum Lancer(@twojepc.pl) pisal ze sa i z Titanem i z CoolerMasterem z tego co slyszalem powinno byc tak: - Durony i slabsze AthlonyXP -> Titan - mocniejsze AthlonyXP (chyba od 1900+) -> CoolerMaster ale czasem zdazaja sie odstepstwa :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 U mnie w Poznaniu też widzaiłem z Coolermasteremjuz kiedys na forum Lancer(@twojepc.pl) pisal ze sa i z Titanem i z CoolerMasterem z tego co slyszalem powinno byc tak: - Durony i slabsze AthlonyXP -> Titan - mocniejsze AthlonyXP (chyba od 1900+) -> CoolerMaster ale czasem zdazaja sie odstepstwa :!: No nie jest to tak do konca. Ostatnie BOXy jakie widzialem (tydzien temu bo teraz jestem na urlopie :D ) D1200 i 1300 oraz AXP od 1600+ do 1800+ maja ten radiatortek: http://www.coolermaster.com/products/cpuco.../dp5-6i11a.html smieszne prawda? Ale prawdziwe wyzsze maja juz to: http://www.coolermaster.com/products/cpuco.../cp5-6j11c.html Titanow/Mintow juz dawno nie ma. Przypominam-BOXow tych nie robi AMD tylko Mint a dokladniej chlopaki w Actionie je trzaskaja :roll: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 No nie jest to tak do konca. Ostatnie BOXy jakie widzialem (tydzien temu bo teraz jestem na urlopie :D ) D1200 i 1300 oraz AXP od 1600+ do 1800+ maja ten radiatortek:...widac ze Action wyzbywa sie ryczacych coolerkow - 36dB to troszke duzo :!: BTW a to co wczesniej napisalem to byly wiadomosci sprzed 3-4 tygodni :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer(@twojepc.pl) Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 BTW a to co wczesniej napisalem to byly wiadomosci sprzed 3-4 tygodni :) dlatego dokonalem malego update :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
daFojtek Opublikowano 11 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2002 chodzi mi jakiej jakości jest cooler w wersji boxowej athlonaxp1900..cena box jest o jakeis 60 zl drozsza od wersji OEM tego procesora!warto brc boxa czy moze dokupic sobie jakis inny cooler?no i nie zapominaj o 3 letniej gwarancji Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...