Skocz do zawartości
OCMAN

COOLER BOXOWY W ATHLONxp

Rekomendowane odpowiedzi

wedlug wiekszosci posiadaczy na tym forum tak sa dobre, ale jak masz go miec za 60 zl jak piszesz to sie nie pyli, bo na gieldzie w wawie sa za 30zl, w sklepach za jakies 45zl.

tez mialem tego titana, ale dla mnie byl za glosny, choc wszyscy twierdza, ze jest cichy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Cooler w wersji BOX jest firmy Mint - ale jaki nie wiem! Biorąc BOX'a masz na procek 2 lata gwarancji  :P  !!! Jesli chodzi o kupno samego procka to tylko 1 rok  :?

Swego czasu te minty na allegro chodziły po 22-28zł... a 2 lata gwarancji to i tak za dużo bo jak odblokujesh mnoznik to masz po gwarancji a stickera jeszcze pewnie nakleją na mostek od napięcie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

BOXy są ładnie zafoliowane - przynajmniej w hurtowni - nie ma jak tam zajrzeć - poza tym nie wiem czy one mają stickery ..... gwarancja to chyba numer seryjny procka - ale nie jestem pewien bo boxem się jeszcze nie zhańbiłem :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w Poznaniu też widzaiłem z Coolermasterem

juz kiedys na forum Lancer(@twojepc.pl) pisal ze sa i z Titanem i z CoolerMasterem

z tego co slyszalem powinno byc tak:

- Durony i slabsze AthlonyXP -> Titan

- mocniejsze AthlonyXP (chyba od 1900+) -> CoolerMaster

ale czasem zdazaja sie odstepstwa :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie w Poznaniu też widzaiłem z Coolermasterem

juz kiedys na forum Lancer(@twojepc.pl) pisal ze sa i z Titanem i z CoolerMasterem

z tego co slyszalem powinno byc tak:

- Durony i slabsze AthlonyXP -> Titan

- mocniejsze AthlonyXP (chyba od 1900+) -> CoolerMaster

ale czasem zdazaja sie odstepstwa :!:

No nie jest to tak do konca. Ostatnie BOXy jakie widzialem (tydzien temu bo teraz jestem na urlopie :D ) D1200 i 1300 oraz AXP od 1600+ do 1800+ maja ten radiatortek:

http://www.coolermaster.com/products/cpuco.../dp5-6i11a.html

smieszne prawda? Ale prawdziwe

wyzsze maja juz to:

http://www.coolermaster.com/products/cpuco.../cp5-6j11c.html

Titanow/Mintow juz dawno nie ma.

Przypominam-BOXow tych nie robi AMD tylko Mint a dokladniej chlopaki w Actionie je trzaskaja :roll:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No nie jest to tak do konca. Ostatnie BOXy jakie widzialem (tydzien temu bo teraz jestem na urlopie  :D ) D1200 i 1300 oraz AXP od 1600+ do 1800+ maja ten radiatortek:...

widac ze Action wyzbywa sie ryczacych coolerkow - 36dB to troszke duzo :!:

BTW a to co wczesniej napisalem to byly wiadomosci sprzed 3-4 tygodni :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...